Schatten van Vlieg - editie 2021 - Zie jij wat ik zie?

Zoek de Schat van Vlieg en ontdek het Snijders&Rockoxhuis.

Neem deel en maak kans op 4 tickets voor de dierentuin Planckendael.

 

In ons museum valt altijd veel te beleven nichtjes marc
Speciaal voor Vlieg bouwden we een zoektocht die je toont wat Frans (Snijders) en Nicolaas (Rockox) reeds 400 jaar geleden dagelijks konden bewonderen.
En yep, jij mag mee!

Het wordt een ontdekkingstocht vol opdrachten en verrassingen met op het einde de verstopte schatkist met een leuk Vlieg-gadget en een lekkere traktatie van het museum.

Na de grote vakantie verloten we onder alle deelnemers nog een SUPERprijs. De gelukkige ontvangt 4 tickets voor de ZOO / dierentuin Planckendael.

Hoe begin je eraan? Simpel. Wandel langs de kunstwerken, voer de opdrachten uit en zoek met je persoonlijke 'leesdeonzichtbareinkt-pen' 12 letters. 
Op het einde vorm je er 2 woorden mee. Veel Succes!

 

Schatten van Vlieg is een super-plezante zoektocht voor ontdekkingsreizigers van 3 tot 12 jaar (en zelfs een beetje ouder)

Van 1 juli tot 31 augustus ben je alle dagen welkom tussen 10u en 16u, behalve de maandag, dan rusten we uit.

OPGELET : Je dient steeds een tijdsslot te boeken voor uw bezoek en het aantal bezoekers op te geven :
BESTEL JE TICKET 

Kinderen hebben gratis toegang! 

Alle opdrachten zijn veilig en materialen gebruikt tijdens de zoektocht nemen de kinderen mee huiswaarts. 

Het Snijders en Rockoxhuis, een museum in het hartje van Antwerpen, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, waar Frans en Nicolaas maar ook kinderen thuis zijn.

 

Snijders&Rockoxhuis respecteert de privacy van uw gegevens
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren, om te integreren met sociale media en u relevante advertenties te laten zien die op uw interesses zijn afgestemd. Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen