Snijders&Rockoxhuis - Schatten van Vlieg 2022

Schatten van Vlieg - editie 2022 - Ruik jij wat ik ruik?

Zoek de Schat van Vlieg en ontdek het 'Super Coole' Snijders&Rockoxhuis (letterlijk en figuurlijk!)

Neem deel en maak kans op 4 tickets voor de dierentuin Planckendael. 

In ons museum valt altijd veel te beleven nichtjes marc ! En het is er bovendien aangenaam van temperatuur!

Heb je een curieuze-neus? Volg dan dit jaar 'Snuffel - de speurhond' doorheen onze geklimatiseerde museumzalen en zonnige binnentuin.

Los leuke doe/weet/speel-opdrachten op met als thema 'Ruiken'. Je ontdekt alles over lekkere en minder fijne geurtjes uit de tijd van Frans (Snijders) en Nicolaas (Rockox).

Op het einde zoek je de Vlieg schatkist met een leuk gadget en ontvang je een lekkere traktatie van het museum.

Na de grote vakantie verloten we onder alle deelnemers nog een SUPERprijs. De gelukkige ontvangt 4 tickets voor de ZOO / dierentuin Planckendael.

Hoe begin je eraan? Simpel. Wandel langs de kunstwerken, voer de opdrachten uit en zoek het 'Blauwe Draad woord'.  Veel Succes!

Schatten van Vlieg is een super-plezante zoektocht voor ontdekkingsreizigers van 3 tot 12 jaar (en zelfs een beetje ouder)
Je bent alle dagen welkom tussen 10u en 16u, behalve de maandag, dan rusten we uit. Kinderen hebben gratis toegang tot het museum.

Het Snijders en Rockoxhuis, een museum in het hartje van Antwerpen, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, waar Frans en Nicolaas maar ook kinderen thuis zijn.

Dit vonden schattenjagers van de zoektocht 2021 in Snijders&Rockoxhuis Antwerpen: 

"Heel leuke zoektocht met de verborgen/geheime letters die enkel met een lichtje zichtbaar werden. Ook genoeg interactie voor de kinderen." (Frank)
"Heel leuk! Tof dat er wat moeilijkere vragen tussen zaten. Bij veel andere schatten van Vlieg zijn de vragen nogal makkelijk en kinderachtig." (Helena)
"Heel leerrijk" (Clive)

"De Beste zoektocht ooit volgens mijn dochters "(Kantlijne)

 

Snijders&Rockoxhuis respecteert de privacy van uw gegevens
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren, om te integreren met sociale media en u relevante advertenties te laten zien die op uw interesses zijn afgestemd. Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen