Schatten van Vlieg - In ons museum is het nooit stil!

Zoek de Schat van Vlieg en ontdek het Snijders&Rockoxhuis.

Neem deel en maak kans op 4 tickets voor de dierentuin Planckendael.

 

 nichtjes marcSpeciaal voor Vlieg bouwden we een zoektocht met de geluiden die Frans (Snijders) en Nicolaas (Rockox) reeds 400 jaar geleden hoorden. En yep, jij mag mee!

Spreekt dat schilderij tegen mij? Hoor ik daar muziek in de tuin? Amai, dat straatlawaai van toen ....... Het wordt een ontdekkingstocht vol opdrachten en verrassingen met op het einde de verstopte schatkist met een leuk Vlieg-gadgets EN een lekkere traktatie van het museum.

Na de grote vakantie verloten we onder alle deelnemers nog een SUPERprijs. De gelukkige ontvangt 4 tickets voor de dierentuin Planckendael.

Hoe begin je eraan? Simpel. Wandel langs de kunstwerken, voer de opdrachten uit en zoek met je persoonlijke 'leesdeonzichtbareinkt-pen' 10 letters.  Op het einde vorm je er 2 woorden mee. Veel Succes!

 

Het Snijders en Rockoxhuis, een museum in het hartje van Antwerpen, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, waar Frans en Nicolaas maar ook kinderen thuis zijn.

Schatten van Vlieg voor ontdekkingsreizigers van 3 tot 12 jaar.
Van 29 juni tot 31 augustus ben je alle dagen welkom tussen 10u en 16u, behalve de maandag, dan rusten we uit.

OPGELET : u dient steeds een tijdsslot te boeken voor uw bezoek en het aantal bezoekers op te geven :
 https://www.blinddate.vlaanderen/nl/tickets

Kinderen hebben gratis toegang!.

 

 PS : Alle opdrachten zijn veilig en materialen gebruikt tijdens de zoektocht nemen de kinderen mee huiswaarts. 

Snijders&Rockoxhuis respecteert de privacy van uw gegevens
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren, om te integreren met sociale media en u relevante advertenties te laten zien die op uw interesses zijn afgestemd. Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen